Help’s event on Cybersecurity within GEW in Kosovo

Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë, Organizata “Help – Hilfe zur Selbsthilfe” në bashkëpunim me Drinor Selmanaj organizojnë eventin “Kafe Llafe”.

Qëllimi kryesor i “Kafe Llafe” është ndërgjegjësimi i audiencës për rëndësinë dhe rritjen e sigurisë kibernetike.

Gjatë “Kafe Llafe” do të keni mundësinë të dëgjoni historinë e Drinor Selmanajt duke mësuar nga historia dhe përvoja e tij shumëvjeçare.

Ju ftojmë të merrni pjesë të Merkurën më 16 Nëntor nga ora 17:00 – 19:00 në Innovation Centre Kosovo (ICK), rruga Rexhep Mala, Prishtinë.

_________________________

Within the Global Entrepreneurship Week in Kosovo, Help – Hilfe zur Selbsthilfe in cooperation with Drinor Selmanaj is organizing an event “Kafe Llafe”.

The main goal of “Kafe Llafe” is to raise awareness among the audience about the growing Importance of Cybersecurity.

During “Kafe Llafe” you will have the opportunity to hear Drinor Selmanaj’s story, learning from his many years of knowledge and experience.

We invite you to participate in Wednesday on November 16 from 17:00 – 19:00 at Innovation Center Kosovo (ICK), Rexhep Mala Street, Prishtina.

Read More

Global Entrepreneurship Week in Kosovo

Miq te dashur,

Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë, Organizata “Help – Hilfe zur Selbsthilfe” në bashkëpunim me Drinor Selmanaj organizojnë eventin “Kafe Llafe”.

Qëllimi kryesor i “Kafe Llafe” është ndërgjegjësimi i audiencës për rëndësinë dhe rritjen e sigurisë kibernetike.

Gjatë “Kafe Llafe” do të keni mundësinë të dëgjoni historinë e Drinor Selmanajt duke mësuar nga historia dhe përvoja e tij shumëvjeçare.

Ju ftojmë të merrni pjesë të Merkurën më 16 Nëntor nga ora 17:00 – 19:00 në Innovation Centre Kosovo (ICK), rruga Rexhep Mala, Prishtinë.

_________________________

Dear friends,

Within the Global Entrepreneurship Week in Kosovo, Help – Hilfe zur Selbsthilfe in cooperation with Drinor Selmanaj is organizing an event “Kafe Llafe”.

The main goal of “Kafe Llafe” is to raise awareness among the audience about the growing Importance of Cybersecurity.

During “Kafe Llafe” you will have the opportunity to hear Drinor Selmanaj’s story, learning from his many years of knowledge and experience.

We invite you to participate in Wednesday on November 16 from 17:00 – 19:00 at Innovation Center Kosovo (ICK), Rexhep Mala Street, Prishtina.

Read More

20 trash bins donated to Municipality of Istog

Help Mission in Kosovo, Kosovo Correctional Service of Kosovo and the Municipality of Istog established an effective synergy in the financing, producing, and assembling of trash bins within the respective Municipality.
The significance and uniqueness of this project lies within the production of the trash bins, as they were produced by the prisoners of the Dubrava Prison, where Help previously provided professional training in the field of welding and necessary materials.
Municipality of Istog and Help-Hilfe zur Selbthilfe, signed a Memorandum of Understanding (MOU), through each, Help Mission in Kosovo will support the Municipality of Istog through a donation with 20 trash bins.
This Memorandum was signed within the project “Socio-Economic Empowerment of the Western Balkans” supported by the Ministry of Foreign Affairs of the German Government.
Read More

Signing partnership agreement with KAP

Today on the 23rd of Aug 2022 Help Kosovo signed a partnership agreement with the Alpine Club Prishtina as implementing partner within the RECONOMY Project.

The RECONOMY Programme is funded by the Swedish International Development Cooperation Agency (Sida) and is implemented by HELVETAS Swiss Intercooperation (Helvetas) together with Help – Hilfe zur Selbsthilfe.

Read More

Distribution of equipment for clients of SOE 05/2022

SOE 05 / 2022
Help ka filluar shpërndarjen e pajisjeve për përfituesit e vitit 2022 në kuadër të projektit “Fuqizimi socio-ekonomik i Ballkanit Perëndimor” i cili implementohet në komunat: Klinë, Skënderaj, Malishevë, Rahovec, Shtime, Kamenicë & Dragash.
SOE 05 / 2022
Help began the distribution of equipment for the clients of 2022 in the framework of the project “Socio-Economic Empowerment of the Western Balkans” which is implemented in the municipalities of Klinë, Skënderaj, Malishevë, Rahovec, Shtime, Kamenicë & Dragash.
Read More

Farm visits in 7 partner Municipalities

During the Months of June and July, Help Mission in Kosovo implemented the grant scheme component of farm visits. In total 67 farm visits were implemented with beneficiaries of the project “Socio-economic empowerment of the Western Balkans” in the field of agriculture.
Farm visits were conducted through the contracted agricultural expert MSc Linda Muqiqi.
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Read More
X