Thirje urgjente për donacion të rrobave dhe veshmbathjeve për të ndihmuar qytetarët e prekur nga vërshimet në Kosovë. Sillni rrobat tuaja tek zyret tona dhe ndihmoni sot familjet në nevojë.
Urgent call for donations of clothing to help citizens affected by recent floods in Kosovo. Bring your clothes to our offices and help families in need today.