Mundësi për punë praktike në Help

Kandidati duhet të ketë:
• Diplomë universitare në ekonomi, shkenca shoqërore, marrëdhënie publike ose fusha të tjera relevante
• Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale me komandim të fortë të gjuhës angleze;
• Njohja e gjuhës serbe është e preferueshme
• Të jetë person i orientuar nga ekipi me qëndrim profesional dhe entuziast
• Përdorues i MS Office, Microsoft Access është një avantazh

Puna praktike përmban:
• Praktikantët mund të trajtojnë projektet në një format të ekipit duke ofruar mundësi dhe eksperienca të fuqishme të të mësuarit.
• Sistemi i shkëlqyer i stërvitjes;
• Zhvillimi i aftësive profesionale dhe ndërpersonale që do të jenë të vlefshme gjatë gjithë karrierës suaj
• Letër reference

Na dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në adresën tonë të e-mailit: jobs@help-kosovo.org

Afati i fundit për aplikim: 18.06.2018

Telefon: +383 38 704 302

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [795.00 B]

Mundësi për punë praktike në Help

Kandidati duhet të ketë:
• Diplomë universitare në ekonomi, shkenca shoqërore, marrëdhënie publike ose fusha të tjera relevante
• Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale me komandim të fortë të gjuhës angleze;
• Njohja e gjuhës serbe është e preferueshme
• Të jetë person i orientuar nga ekipi me qëndrim profesional dhe entuziast
• Përdorues i MS Office, Microsoft Access është një avantazh

Puna praktike përmban:
• Praktikantët mund të trajtojnë projektet në një format të ekipit duke ofruar mundësi dhe eksperienca të fuqishme të të mësuarit.
• Sistemi i shkëlqyer i stërvitjes;
• Zhvillimi i aftësive profesionale dhe ndërpersonale që do të jenë të vlefshme gjatë gjithë karrierës suaj
• Letër reference

Na dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në adresën tonë të e-mailit: jobs@help-kosovo.org

Afati i fundit për aplikim: 18.06.2018

Telefon: +383 38 704 302

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [795.00 B]