Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë, Organizata “Help – Hilfe zur Selbsthilfe” në bashkëpunim me Drinor Selmanaj organizojnë eventin “Kafe Llafe”.

Qëllimi kryesor i “Kafe Llafe” është ndërgjegjësimi i audiencës për rëndësinë dhe rritjen e sigurisë kibernetike.

Gjatë “Kafe Llafe” do të keni mundësinë të dëgjoni historinë e Drinor Selmanajt duke mësuar nga historia dhe përvoja e tij shumëvjeçare.

Ju ftojmë të merrni pjesë të Merkurën më 16 Nëntor nga ora 17:00 – 19:00 në Innovation Centre Kosovo (ICK), rruga Rexhep Mala, Prishtinë.

_________________________

Within the Global Entrepreneurship Week in Kosovo, Help – Hilfe zur Selbsthilfe in cooperation with Drinor Selmanaj is organizing an event “Kafe Llafe”.

The main goal of “Kafe Llafe” is to raise awareness among the audience about the growing Importance of Cybersecurity.

During “Kafe Llafe” you will have the opportunity to hear Drinor Selmanaj’s story, learning from his many years of knowledge and experience.

We invite you to participate in Wednesday on November 16 from 17:00 – 19:00 at Innovation Center Kosovo (ICK), Rexhep Mala Street, Prishtina.