Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [795.00 B]

Hulumtimi është realizuar nga zyrtarët e terrenit të Help Kosovo (Adem Sylejmani, Antigona Krasniqi, Gent Saraçi, Rrezart Shala dhe Valon Hyseni) ku janë anketuar 910 klientë të përzgjedhur nga metodologjia e rastit, ndërsa të dhënat janë përpunuar nga ekspertet e jashtme Gentiana Buçaj dhe Erona Hajdari të cilat kanë qenë praktikante në Organizatën Help Kosovo. Nën secilën tabelë është vendosur një përshkrim i shkurtër rreth rezultateve te paraqitura.

*   *   *

The research was conducted by field officers of Help Kosovo where 910 clients were selected and surveyed from the random methodology, while the data were processed by external experts Gentiana Buçaj and Erona Hajdari who were previously engaged as interns at Help Kosovo. Below each table is a brief description of the results presented.