Organizata Help Kosovo ka zhvilluar anketimin e klientëve të vet në lëminë e Agrikulturës, që kanë përfituar nga skemat e granteve të Helpit, që nga viti 2015.
Qëllimi I këtij vlerësimi është matja e nevojave dhe njohurive të fermerëve, duke krijuar një pasqyrë të situatës në terren dhe këshillimi i tyre profesional.


Help Kosovo organization developed a conducting survey with its clients in the field of Agriculture, who have benefited from Help grant schemes since 2015.
The purpose of this assessment is to measure the needs and knowledge of farmers, creating an overview of the situation in the field and their professional consulting.

ALBANIAN

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [795.00 B]

ENGLISH

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [795.00 B]