Karin Settele, Drejtoresha e Help me seli ne Bon eshte duke vizituar Shqiperine qe ta vleresoj situaten pas termetit te 26 nentorit. Se bashku me ekipin e Help Misioni ne Kosove po behet shpërndarja e kontingjentit te dyte, saktësisht te batanijeve, thasëve për gjumë, jorganëve dhe jastëkëve, pecetave higjienikë, pelena për fëmijë, letër kuzhine pas tërmeteve të tmerrshme dhe te njëpasnjëshme.