Help mbeshtet BSL ne Gerdoc me makinen per prodhimin e qeseve te mbeturinave

Reduktim i kostos, prodhim, zhvillim! 

Oganizata Help ne kuader te bashkepunimit me Institucionin e Sherbimit Korrektues te Kosoves, sot i ka dhuruar Burgut te Sigurise se Larte ne Gerdoc, makinen per prodhimin e qeseve te mbeturinave te dimensioneve te ndryshme.
Me kete makine do te punojne te burgosurit te cilet jane duke u mbajtur ne kete institucion, ndersa qeset e prodhuara do te perdoren nga te gjitha burgjet dhe Qendrat Korrektuese te Kosoves.

Related Posts

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.