Sot u dorëzua kontigjenti i parë prej 100 maskave mburojë fytyre në Barnatoren Qendrore në kuadër të QKUK për stafin mjeksor, prodhimi i tyre u mundësua nga Help dhe u realizua nga MARO.

Në përpunim e sipër janë edhe 200 maska mburojë fytyre për stafin mjeksor të cilat do të dorëzohen së shpejti.
Falenderojmë stafin mjeksor për bashkëpunimin.