Kështu duken më të vegjëlit tanë duke mbajtur të vendosura mburojat e tyre të fytyrës.

Javën e kaluar Help dhuroi 200 të tilla në Klinikën e Neonatologjisë, prodhimi i të cilave u mundësua nga Help dhe u realizua nga MARO.

Në përpunim e sipër janë edhe 300 maska mburojë fytyre për stafin mjeksor të cilat do të dorëzohen së shpejti.

Gjithçka filloi nga një takim i rregullt i stafit të Help kohë më parë.