40 vjet Help

40 vjet Help: Që nga viti 1981 jemi të përkushtuar ndaj njerëzve në nevojë në mënyrë të qëndrueshme dhe efikase. 4️⃣0️⃣💛 #helphilfezurselbsthilfe #40years #anniversary...
Read More

Ditari (Logbook) për mbajtjen e shënimeve në fermë për bujqit

Të nderuar fermerë, Realizimi i këtij ditari të punës është mundësuar nga Organizata Help Kosovo duke shpresuar që ky libër/ditar t’u shërbejë fermerëve në mënyrë të dobishme. Organizata Help në Kosovë ofron ndihmë sociale dhe ekonomike për personat ndjeshëm ndaj varfërisë ...
Read More

Trajnimet biznesore gjatë vitit 2020

Trajnimi i biznesit: Administrimi i biznesit në Kosovë Administrimi i biznesit është kryer në internet (online) për klientët e zgjedhur të komunave në vijim: Prishtina 39 klientë të zgjedhur, Podujeva 37, Drenas 35, Skënderaj 22 dhe Gjakova 37 klientë të zgjedhur në total 170 klientë...
Read More

Help ka filluar shpërndarjen e pajisjeve për përfituesit e vitit 2020

SOE 03 / 2020 Help ka filluar shpërndarjen e pajisjeve për përfituesit e vitit 2020 në kuadër të projektit “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në Ballkanin Perëndimor 2019-2020” i cili implementohet në komunat: Prishtinë, Gjakovë dhe Skënderaj. KOS31 2020 Help ka filluar...
Read More