“Kosova.health” platform offers online information related to Covid-19 in Kosovo

https://kosova.health/

Kjo faqe përmban informatat më të fundit mbi përhapjen e virusit COVID-19, duke mbledhur të dhëna nga faqja e WHO (Organizata Botërore e Shëndetësisë), si dhe nga autoritetet Kosovare shëndetësore në nivel qendror dhe lokal.

📞038 200 80 800

Për çdo rast të dyshuar kontaktoni numrin e lartëshënuar!


#RrinShpi #StayHome

Related Posts

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.