Sot u mbajt takim koordinues mes Drejtoreshës së Help për Kosovë Shqipe Breznica dhe zëvendës ministrave Edison Jakurti dhe Inci Halac në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike për të diskutuar rreth projekteve për zhvillim ekonomik dhe zbutjen e varfërisë përmes krijimit të mundësive për vetë-punësim përmes granteve.