Sot u mbajt takimi informues ne mes te përfaqësuesve te Misionit Help për Kosovë dhe Ministrit te Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, për të diskutuar rreth projekteve për zhvillim ekonomik dhe zbutjen e varfërisë përmes krijimit të mundësive për vetë-punësim përmes granteve.
_____________________
Today, an informative meeting was held between representatives of Help Kosovo and Besian Mustafa, Minister of Agriculture, Forestry and Rural Development to discuss about projects for economic development and poverty reduction by creating opportunities for self-employment through grants.