QINDRA TË INTERESUAR PËR TË PËRFITUAR GRANTE NGA ORGANIZATA GJERMANE “HELP” DHE KOMUNA E PRIZRENIT

https://www.facebook.com/prizreni.tv/videos/vb.1643311899225341/1889743031136538/?type=2&theater

 

QINDRA TË INTERESUAR PËR TË PËRFITUAR GRANTE NGA ORGANIZATA GJERMANE “HELP” DHE KOMUNA E PRIZRENIT

https://www.facebook.com/prizreni.tv/videos/vb.1643311899225341/1889743031136538/?type=2&theater