Sot u mbollën nga 25 fidane drunjësh në Komunën e Fushë Kosovës dhe Obiliqit për të shënuar 25 vjetorit të themelimit të Help në Evropën Juglindore. Moto e Help për këtë jubile është “Së bashku për të nesërmen”. Ky aksion simbolik është vazhdimsi e aktiviteteve të Help për të krijuar një ambient dhe mirëqenie më të mirë dhe stabilitet socio ekonomik për të gjithë qytetarët.