Help organizoi tregun e hapur të klientëve në Prishtinë

Me datën 8 Qershor 2018 u mbajt “Tregu i hapur për klientët/përfituesit e Help”

Projekti “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor 2017-2018” i financuar nga Qeveria Gjermane, Qeveria e Kosovës përkatësisht Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Komunat partnere dhe i cili zbatohet nga organizata Help – Hilfe zur Selbsthilfe, te premten me 8 qershor 2018  organizoi tregun e hapur.

Tregu i hapur është aktivitet një ditor që ka për qëllim te ofroje mundësinë për klientët/përfituesit e granteve në Help ti ekspozojnë, promovojnë dhe shesin produktet e tyre në hapësirën tek Monumenti NEWBORN. Aktiviteti zhvillohet ditën e Premte me 8 Qershor nga ora 9:00 deri 15:00. Aktiviteti është përkrahur edhe nga Komuna e Prishtinës.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit duke filluar nga Down Syndrome Kosova, I’M LU (Brand i çantave nga Prishtina), Avdi Aliu (Fermer nga Prishtina, kultivues i mjedrres, shafranit, dredhezave te arta), Nafije Ajeti (Perfaqesuese e Grave fermere), Valon Koskoviku (Bletar), Shkolla Digjitale (Institucion i akredituar i programimit për të rinjë).

 

Help organizoi tregun e hapur të klientëve në Prishtinë

Me datën 8 Qershor 2018 u mbajt “Tregu i hapur për klientët/përfituesit e Help”

Projekti “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor 2017-2018” i financuar nga Qeveria Gjermane, Qeveria e Kosovës përkatësisht Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Komunat partnere dhe i cili zbatohet nga organizata Help – Hilfe zur Selbsthilfe, te premten me 8 qershor 2018  organizoi tregun e hapur.

Tregu i hapur është aktivitet një ditor që ka për qëllim te ofroje mundësinë për klientët/përfituesit e granteve në Help ti ekspozojnë, promovojnë dhe shesin produktet e tyre në hapësirën tek Monumenti NEWBORN. Aktiviteti zhvillohet ditën e Premte me 8 Qershor nga ora 9:00 deri 15:00. Aktiviteti është përkrahur edhe nga Komuna e Prishtinës.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit duke filluar nga Down Syndrome Kosova, I’M LU (Brand i çantave nga Prishtina), Avdi Aliu (Fermer nga Prishtina, kultivues i mjedrres, shafranit, dredhezave te arta), Nafije Ajeti (Perfaqesuese e Grave fermere), Valon Koskoviku (Bletar), Shkolla Digjitale (Institucion i akredituar i programimit për të rinjë).