40 vjet Help: Që nga viti 1981 jemi të përkushtuar ndaj njerëzve në nevojë në mënyrë të qëndrueshme dhe efikase.

4️⃣0️⃣💛
#helphilfezurselbsthilfe #40years #anniversary