Sot u dorëzua kontigjenti i dytë prej 200 maskave mburojë fytyre në Barnatoren Qendrore në kuadër të QKUK për stafin mjeksor, prodhimi i tyre u mundësua nga Help dhe u realizua nga MARO.
Falenderojmë stafin mjeksor për bashkëpunimin.

\