Mundësi bashkëpunimi mes “Help” dhe Komunës së Drenasit

Sot Koordinatorja e Projektit të Help Kosovo Shqipe Breznica u takua me kryetarin e Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci për të diskutuar rreth mundësisë së bashkëpunimit në të ardhmen. Të dy palët u ndanë të kënaqur me iniciativën dhe planin për të zbatuar një projekt në këtë komunë me potencial në zhvillim ekonomik dhe agrar.

Mundësi bashkëpunimi mes “Help” dhe Komunës së Drenasit

Sot Koordinatorja e Projektit të Help Kosovo Shqipe Breznica u takua me kryetarin e Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci për të diskutuar rreth mundësisë së bashkëpunimit në të ardhmen. Të dy palët u ndanë të kënaqur me iniciativën dhe planin për të zbatuar një projekt në këtë komunë me potencial në zhvillim ekonomik dhe agrar.