Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë (GEW), Reconomy në bashkëpunim me Melita&Partners organizojnë eventin “Mundësitë për Freelancing” mbështetur nga Sida dhe Helvetas.

Qëllimi kryesor i ngjarjes është ndërgjegjësimi i audiencës për rëndësinë e punës si freelancer dhe prezantimi i platformës digjitale KUDO në Kosovë dhe Shqipëri.

Ju ftojmë të merrni pjesë të Shtunën më 19 Nëntor nga ora 11:00 – 11:30 në Innovation Centre Kosovo (ICK), rruga Rexhep Mala, Prishtinë.
_______________________
Within the Global Entrepreneurship Week in Kosovo (GEW), Reconomy in cooperation with Melita&Partners organize the event “Opportunities for Freelancing” supported by Sida and Helvetas.

The main purpose of the event is to make the audience aware of the importance of working as a freelancer and to present the KUDO digital platform in Kosovo and Albania.

We invite you to participate on Saturday, November 19 from 11:00 – 11:30 at Innovation Center Kosovo (ICK), Rexhep Mala street, Pristina.