Mbështetje ndaj fëmijëve të komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptas

Help në Kosovë përmes Fondacionit Medicor ka mbështetur më se 200 fëmijë të komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptas me laptopë për të vijuar mësimin si dhe për zhvillimin e tyre në shkenca kompjuterike, planifikimi i aktiviteteve u zhvillua në bashkëpunim me VoRAE.
Këta fëmijë kanë nevojë për mbështetje, inkurajim dhe vazhdim të shkollimit. Ju priftë e mbara

Related Posts

Leave A Reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.