Sot me daten 10 Korrik 2019 Help dhe OJQ Lady nënshkruan marrëveshjen e partneritetit ne mbështetje te projektit rajonal “Woman-Book” mundësuar nga Western Balkans Fund dhe zbatuar nga Shoqata e Grave Ballkanase përfshirë gjashte organizata nga vendet e Ballkanit Perëndimor.