Sot, Organizata gjermane Help ka bere dorezimin e 50,000 maskave kirurgjike per SHSKUK-ne.
Kjo ndihme eshte bere ne kuader te ndihmes per parandalimin dhe luftimin e pandemise se shkaktuar nga COVID 19. Donacioni eshte dorezuar ne Barnatoren Qendrore te SHSKUS-se, ndersa maskat kirurgjike do t’u shperndahen reparteve brenda SHSKUK-se, ne baze te nevojes.
Donacioni eshte dorezuar nga ana e Drejtoreshes se organizates Help ne Kosove, Znj. Shqipe Breznica.
Organizata Help do te vazhdoj t’i perkrahe institucionet e Kosoves ne kete drejtim.