Gjermania jep nga 2000 euro për projekte për biznese të vogla në Kosovë

Qeveria e Gjermanisë përmes një projekti të quajtur HELP do të ndajë fonde për ata që duan të hapin biznese të vogla në Kosovë.

Konkursi për këtë tashmë është hapur dhe ata që duan të aplikojnë dhe të marrin nga 2000 euro për hapje të biznesit të vogël duhet të aplikojnë deri me datë 31 mars 2016, transmeton reporter.net.

Ky projekt vlen për komunat: Prishtinë, Graçanicë, Gjakovë, Vushtrri, Gjilan, Pejë, Podujevë dhe Novobërdë.

indeks Online
telegrafi

Gjermania jep nga 2000 euro për projekte për biznese të vogla në Kosovë

Qeveria e Gjermanisë përmes një projekti të quajtur HELP do të ndajë fonde për ata që duan të hapin biznese të vogla në Kosovë.

Konkursi për këtë tashmë është hapur dhe ata që duan të aplikojnë dhe të marrin nga 2000 euro për hapje të biznesit të vogël duhet të aplikojnë deri me datë 31 mars 2016, transmeton reporter.net.

Ky projekt vlen për komunat: Prishtinë, Graçanicë, Gjakovë, Vushtrri, Gjilan, Pejë, Podujevë dhe Novobërdë.

indeks Online
telegrafi