Latest News

Correctional Center for Women in Lipjan supported by Help Kosovo

Copyrights: www.koha.net Some of the prisoners have been living behind the bars of the women’s prison in Lipjan for more than a decade. Each of ...
Read More

Information about applicants within SOE05

[SHQ-ALB] Për aplikuesit për grante të vitit 2021 nga komunat Klinë, Malishevë, Rahovec, Skënderaj, Dragash, Kamenicë dhe Shtime në kuadër t...
Read More

Job opportunities at Help Mission in Kosovo

Help-Hilfe zur Selbsthilfe is announcing a job opening for the following position: FIELD OFFICER (2) in Prishtina for “Socio-economic empowerment o...
Read More

Help supported Kosovo Correctional Service with the production of trash bins

Help Mission in Kosovo has delivered the contingent with raw material to Dubrava Prison in order to produce waste bins in the Municipality of Prishtin...
Read More

Information about grants for 2021/2022

[ALB] Më 31.10.2021 në orën 16:00 ka përfunduar edhe zyrtarisht faza e aplikimit për grante. Në kuadër të projektit “Fuqizimi socio-ekonomik...
Read More

Help Kosovo supported Kosovo Probation Service

On 01.11.2021, Help Kosovo supported the Kosovo Probation Service with Information Technology equipment in order to develop operational functions with...
Read More

Survey on Help supported clients (Sep 2021)

Hulumtimi është realizuar nga zyrtarët e terrenit të Help Kosovo (Adem Sylejmani, Antigona Krasniqi, Gent Saraçi, Rrezart Shala dhe Valon Hyseni)...
Read More

Information sessions for grants within SOE05 in Kosovo

Help Kosovo organizon takime informuese me qytetarët në kuadër të projektit “Fuqizimi socio-ekonomik i Ballkanit Perëndimor”, të drejtë apl...
Read More

First ClimateLaunchpad in Kosovo supported by Help

Finalja Kombëtare e ClimateLaunchpad Kosovo 2021 u nis me fjalët hapëse të organizatorëve – Arbër Lleshi nga BONEVET Gjakova, e pastaj nga...
Read More

Final reporting for Partner Municipalities of Podujeva and Drenas

Today on 09.08.2021 Help has submitted the final report of the project “Support to socio-economic stability in Kosovo” funded by the Medic...
Read More

Support for Kindergartens in Prishtina

(English – Anglisht) Through financial support from the Help Mission for Kosovo in amount of 20,000 euros, 6 preschool (public) institutions in ...
Read More

Help-Hilfe zur Selbsthilfe representatives visiting Kosovo

On July 7th a delegation from Help – Hilfe zur Selbsthilfe is visiting Kosovo. On this day Help Mission in Kosovo was honored to have them joined us...
Read More
Have Any Questions !
Don’t Hesitate To Contact Us ANy Time.