Mbështetje me pako ushqimore dhe higjienike ndaj Komunës së Prishtinës

Help ka ndihmuar me pako ushqimore dhe higjienike Komunën e Prishtinës, ndihmë e cila u ofrua në kuadër të mbeshtetjes në menaxhimin e situatës ndaj pandemisë Covid-19. Falenderim i veçantë për kompanitë vendore që mbështetën këtë iniciativë përmes donacioneve të tyre.
Poashtu falenderojmë zyretarët komunal për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme ndaj qytetarëve në këtë kohë të vështirë.

Related Posts

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.