Help mbështet Shtëpitë e Sigurta në Gjakovë dhe Prishtinë

Bazuar ne kerkesen nga Shtepite e Sigurta ne Gjakove dhe Prishtine Help ka mbeshtetur ato me nga nje rrobalarese per tu lehtesuar sado pak funksionimin sidomos gjate kohes se pandemise Covid-19. Ne Gjakove aktualisht jane rreth 22 persona, 10 gra dhe 12 femije ndersa ne Prishtine jane 16 persona, 8 gra dhe 8 femije. Duhet cekur se keto qendra hasin ne veshtiresi te ndryshme dhe kane nevoje per mbeshtetje financiare per te permbushur nevojat e personave qe qendrojne ne to. 

Related Posts

Leave A Reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.