Fondacioni Medicor viziton Kosovën

Isabelle Sommer, Zyrtare e Projektit nga Fondacioni Medicor po viziton Kosovën këto ditë. Help Kosovo ka mirëpritur atë dhe e ka shoqëruar në vizitat në terren tek përfituesit e granteve ndër vite nga qytete të ndryshme të Kosovës. 
Ajo u shoqërua në terren nga Drejtoresha e Help Kosovo, Shqipe Breznica dhe zyrëtari për monitorim Valon Hyseni.

Related Posts

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.