10 thënie frymëzuese për bizneset e vogla

Përveç angazhimit të Help për të mbështetur bizneset e vogla që të zhvillohen përmes granteve dhe trajnimeve të ofruara, dëshirojmë të of...
Read More

40 vjet Help

40 vjet Help: Që nga viti 1981 jemi të përkushtuar ndaj njerëzve në nevojë në mënyrë të qëndrueshme dhe efikase. 4️⃣0️⃣💛 #helphi...
Read More

Të kujtuarit e tërmetit në Shqipëri

Një vit pas… Kujtojmë mëngjesin e hershëm të 26 Nëntorit 2019, ku Shqipëria u godit nga një tërmet i shkallës së magnitudit 6,4. Dëm...
Read More

Mbështetje për 110 familje në nevojë në Mitrovicën e Veriut

Help Kosovo ka vazhduar mbështetjen për familjet në nevojë, këtë herë përfitues ishin 110 familje të të gjitha etnive nga Komuna e Mitrovic...
Read More

Help vazhdon mbështetjen e Shtëpive të sigurta në Kosovë

Help Kosovo ka implementuar aktivitet të financuar nga Ambasada e Luksemburgut në Kosovë duke mbështetur Shtëpitë e Sigurta me pajisje për të ...
Read More

Ditari (Logbook) për mbajtjen e shënimeve në fermë për bujqit

Të nderuar fermerë, Realizimi i këtij ditari të punës është mundësuar nga Organizata Help Kosovo duke shpresuar që ky libër/ditar t’u shë...
Read More

Mbështetje ndaj fëmijëve të komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptas

Help në Kosovë përmes Fondacionit Medicor ka mbështetur më se 200 fëmijë të komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptas me laptopë për të vijuar...
Read More

Trajnimet biznesore gjatë vitit 2020

Trajnimi i biznesit: Administrimi i biznesit në Kosovë Administrimi i biznesit është kryer në internet (online) për klientët e zgjedhur të kom...
Read More

Vizitat konsultative tek fermerët e vitit 2020

Organizata Help Kosovo ka zbatuar vizitat konsultative tek klientët/përfituesit në lëminë e Bujqësisë, që kanë përfituar nga skemat e grante...
Read More

Help ka filluar shpërndarjen e pajisjeve për përfituesit e vitit 2020

SOE 03 / 2020 Help ka filluar shpërndarjen e pajisjeve për përfituesit e vitit 2020 në kuadër të projektit “Mbështetje stabilitetit socio...
Read More