Help Kosovo finalized first phase of Monitoring in Drenas and Podujeva

Help ka përfunduar fazën e parë të procesit të monitorimit të përfituesve / klientëve të granteve të vitit 2020 nga Komuna e Podujevës dhe ...
Read More

Meeting with partner Municipalities of SOE 05 2021-2022

Drejtoresha e Help Kosovo Shqipe Breznica është duke zbatuar takimet konsultative me komunat partnere  në kuadër të projektit “Fuqizimi so...
Read More

Help Mission in Kosovo supports public kindergartens in Prishtina Municipality

Sot me datë 07.06.2021 u arrit Memorandum Mirëkuptimi mes Help Kosovo dhe Komunës së Prishtinës në kuadër te projektit “Fuqizimi socio-ekonom...
Read More

Help-Hilfe zur Selbsthilfe launches “Socio-economic empowerment of the Western Balkans”

PRESS RELEASE German Government continues supporting the economic empowerment of the Western Balkans German non-governmental organisation Help – Hil...
Read More

WEE Simple / Gratë Ndërmarrëse në Energji

Gratë ndërmarrëse në energji – komponenti i thjeshtë Fondacioni i Mileniumit i Kosovës (MFK) ka lansuar komponentin e fundit të Programit...
Read More

WEE Simple – Žene u energetici

MFK – WEE sub-site information (Serbian) Žene u energetici – JEDNOSTAVNA KOMPONENTA Milenijumska fondacija Kosovo (MFK) pokrenula je završnu kom...
Read More

Signing of partnership agreement with BONEVET (RECONOMY program)

Today on 11th of May 2021 Help Kosovo signed a partnership agreement with BONEVET Gjakova within RECONOMY project as implementing partner for training...
Read More

10 Inspiring Quotes for Small Businesses

In addition to Help’s commitment to supporting small businesses grow through grants and training, we like to provide encouragement to entrepreneurs ...
Read More

RESEARCH REPORT ON HELP SUPPORTED BUSINESS

This report is the result of a survey conducted with grant beneficiaries from the project “Support to socio-economic stability in the Western Ba...
Read More