200 Maska mburojë fytyre u dhuruan në QKUK

Sot u dorëzua kontigjenti i dytë prej 200 maskave mburojë fytyre në Barnatoren Qendrore në kuadër të QKUK për stafin mjeksor, prodhimi i tyre u mundësua nga Help dhe u realizua nga MARO.
Falenderojmë stafin mjeksor për bashkëpunimin.

\

Related Posts

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.